Bartendermagasinets adventskalender 2007

Af

Julemand på kalenderbladFor mange bartendere er julemåneden den travleste tid på året, og det hårde arbejde skal selvfølgelig anerkendes.

Da magasinet ikke er nogen specielt god forretning, sådan rent pengemæssigt (underholdnings- og læringsmæssigt er en helt anden snak), kan jeg desværre ikke tilbyde det store til alle jer ude bag bardiskene, så i årstidens ånd har jeg derfor lavet en adventskalender.

Idéen er enkel: Hver søndag i advent et julet tip, en julet historie, en julet opskrift, eller andet julet der hører sig til faget – det ligger ikke helt fast endnu 🙂

Herunder kan du finde en samlet oversigt over de “åbnede låger”:
1. søndag i advent – Juledrinks
2. søndag i advent – Juleknas
3. søndag i advent – Julebaggrund til skrivebordet
4. søndag i advent – Hvor skal Bartendermagasinet bevæge sig hen?

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!