Har du en bartenderrelateret hjemmeside?

Af

links

Vi sad i dag på redaktionen og funderede over, hvem vores læsere egentlig er – ja, der er dig vi mener 🙂

Vi kom til at snakke om, om der monstro var nogle af vores læsere, der har en hjemmeside, der relaterer sig til bartending og natteliv; ja, måske endda blogger om det. For hvis der er, så vil vi vanvittig gerne se jeres sider!

Så hvis du har en bartenderrelateret hjemmeside, så opfordres du hermed til at dele linket i kommentarerne herunder, og også meget gerne skrive lidt om baggrunden for den.

Vi glæder os til at se, hvad I kan byde på!

P.S. Vi har i øvrigt samlet en række interessante links til bartendere, ligesom vi også har en samling af links, enhver nystartet bartendere bør læse.

Vi synes, at begge disse links som minimum er et besøg værd (og måske også et bookmark) – hvis du er uenig, så sig endelig til 🙂

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!