Luksusudstyr til hjemmebaren

Af

Luxury Bargear

Der er ikke noget bedre, end at have fedt grej at arbejde med i baren, men virkeligheden er oftest sådan, at det allermest luksuriøse af slagsen er forbeholdt hjemmebaren.

Uanset om det er martiniglas i ægte sølv eller designer cocktail shakere, så er det noget for de få, der ønsker, at deres bar skal være ud over det sædvanlige. Noget, der skal vises frem for venner og bekendte, og ikke blot skjules i et hjørne af boligen.

Jeg har kigget lidt rundt på nettet, og fundet frem til en lille håndfuld af disse ekstravagante dimser og dutter til baren. Om de er brugbare skal jeg ikke kunne sige, men de er ihvertfald unikke og specielle.

Shakere

Alessi Cocktail Shaker

Alessi Cocktail ShakerShakeren blev oprindeligt produceret i Stockholm i 1920’erne, men produceres i dag af Alessi. Den skulle være indbegrebet af barlivet i den periode, men uanset hvad den er indbegrebet af, så har den charme og et ganske cool look.

Om det så kan forsvare en pris på knap 1.700,- er op til den enkelte…

Køb den Hos MixMeister

Branded Bar Cocktail Shaker

Banded Cocktail ShakerDenne cocktailshaker er en klassisk, 3-delt manhattan shaker. Som sådan er der ikke noget specielt over den, lige bortset fra, at du kan få den indgraveret med et valgfrit monogram.

Prisen er knap 350,- inkl. monogram, og til den pris er det vel ikke så galt, for et stykke personligt barudstyr.

Køb den Hos MixMeister

Glas

Christofle Silver Martini Glasses

Christofle Silver Martini GlassesHvordan lyder martiniglas af sølv i dine ører? I mine lyder de umiddelbart temmelig dyre, men når nu vi er ved at skabe os en eksklusiv bar, så lad os tage disse med også. De er en kombination af blankpoleret og børstet glas, hvilket skulle give dem et unikt look.

Prisen er ukendt, men de kommer i pakker af to glas, og kan købes Christofle’s butikker, der er at finde rundt på kloden.

Køb den Hos MixMeister

Wobble Cognac Glasses

Wobble Cognac GlassesSpændende cognacglas til feinsmeckere. Glasset har ingen fod, istedet ligger det halv ned, med mulighed for at “rulle” rundt om sig selv.

Glassene koster ca. 250,- pr. to styk

Køb den Hos MixMeister

Diverse

Sippin on the rocks

RockboxHvis du kan lide en god whisky on the rocks, men ikke bryder dig om at den bliver fortyndet, efterhånden som isen smelter, så er disse lækre granitterninger lige noget for dig.

Terningerne er lavet af poleret, skotsk granit, og puttes i fryseren en times tid eller to inden brug. Når de skal bruges, lægges de (forsigtigt) i glasset, og din foretrukne spiritus on the rocks hældes over.

Granitterningerne kommer i pakker á to styk, i en lækker æske af valnød, og der følger desuden to flotte rocksglas med. Pris: knap 380,-

Køb den Hos MixMeister

Din tur!

Ligger du inde med nogle af disse ting, eller kender du andet luksus bargrej, så vil jeg meget gerne høre mere om det.

Om forfatteren: Admin

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

2 Responses to “Luksusudstyr til hjemmebaren”

 1. Vincent on september 3rd, 2009 15:43

  Ligger inde med 6stks Af de nævnte sten til Whisky, dog i lidt mindre udførelse … Og må sige de er meget fine, men hvis man ikke nyder whisky ret ofte, ligger de bare og fylder i fryseren ..

 2. Michael Kjeldsen on september 11th, 2009 19:59

  Det kan der være noget om – men det er vel det samme som de der køleelementer, der var så moderne engang 🙂

  Personligt har jeg ikke nogen længere, men det har at gøre med, at jeg vist nok kom til at give dem til en kammerat i forbindelse med whisky-indtagelse…

 • Om Bartendermagasinet™

  Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

 • Lej bartender

  lej bartender!