Snyd i baren

Af

Det er ikke en hemmelighed, at restaurationsbranchen er en branche med masser af penge, overspringshandlinger og hurtigt tempo. Heldigvis er det mit indtryk, at langt de fleste barer og diskoteker er reelle over for deres kunder.

I artiklen 5 drikkepengetips kom jeg med en række tips til, hvordan du kan score flere drikkepenge på jobbet, og samtidig overlade det til kunden selv at bestemme, om du skal have ekstra penge for din tid.

Desværre hænder det dog, at der er rådne æbler i posen – dem der systematisk snyder kunderne, enten til barens eller bartenderens egen fordel.

Discovery Channel-programmet “The real hustle” har lavet et program der handler om netop disse rådne æbler og hvordan de bærer sig ad, og du kan se det herunder.

Jeg vil kraftigt fraråde alle at benytte disse tricks, da de, ligesom klassikeren med at fortynde spiritus med vand, er hamrende ulovlige. Men interessant tv – det synes jeg sgu det er.

Om forfatteren: Admin

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

3 Responses to “Snyd i baren”

 1. Joakim on december 23rd, 2010 22:27

  Bare lige til jeres orientering så kan virker linket ikke længere.

  Mvh. Joakim

 2. Michael Kjeldsen on januar 8th, 2011 01:04

  Hej Joakim,

  hvilket link er det, der ikke virker?

 3. Mathias on februar 10th, 2011 12:21

  Linket til YouTube-filmen 🙂

 • Om Bartendermagasinet™

  Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

 • Lej bartender

  lej bartender!