Apple Spandapple

Af

Apple Spandapple

DM i cocktail 2010 er blevet afholdt, og vindercocktailen blev Apple Spandapple, opfundet af Kasper Riewe Henriksen, vi også tidligere har omtalt her på bartendermagasinet.

Cocktailen kan allerede nu prøves på Ruby Bar i København, hvor han arbejder. Du kan også prøve kræfter med den selv, og her er opskriften:

Ingredienser

  • 4 cl. Larios Gin
  • 2 cl. Manzana Verde
  • 1 cl. Monin Gomme
  • 3 cl. limejuice
  • 1 cl. pasteuriseret æggehvide
  • ½ æble
  • Stødt kanel
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Gin, Manzana Verde, Monin Gomme, limejuice og pasteuriseret æggehvide shakes grundigt med isterninger.
  2. Hældes i et passende drinksglas.
  3. Pynt med æble og kanel
  4. Servér.

Har du prøvet den? Hvis ja, hvad synes du så om den?

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!