Copenhagen Cocktail

Så fik København sin egen signaturcocktail!

I forbindelse med Copenhagen Cooking, der er en madfestival, der har præget hovedstaden i uge 35/2009, blev der afholdt cocktailkonkurrence på hotel St. Petri.

En signaturcocktail er en cocktail/drink, der symboliserer eller brand’er et produkt/en service eller lignende – i dette tilfælde en by. Af andre signaturcocktails kan nævnes Manhattan, Singapore Sling, Cuba Libre og Long Island Iced Tea.

Og hvad hedder drinken så? Jo, den hedder såmænd noget så originalt som “Copenhagen”, og her er opskriften:

Ingredienser

  • 5 cl. Bols Genever
  • 2 cl. Cherry Heering Liqueur
  • 2 cl. friskpresset limejuice
  • 2 cl. sukkersirup
  • 1 stænk Angustora Bitter
  • 1 Orange-twist

Fremgangsmåde

  1. Genever, Cherry Heering, sirup, Angustora og limejuice shakes grundigt.
  2. Cocktailen sies op i et højstilket glas.
  3. Pynt med en orange-twist
  4. Servér.

 

2 Kommentarer

  1. Er der nogen der har prøvet den her drink?
    Jeg vil virkelig gerne se om den er noget ved.

    Men Mojitos er og bliver det bedste! 🙂

    • Jeg har det stadig til gode, men jeg har så heller ikke været i byen i umindelige tider 🙂

Kommentarerne er lukkede.