Cucumber Yum Yum

Af

Cucumber Yum Yum

Cucumber Yum Yum vandt DM i drinks 2009, og er opfundet af Hardeep Rehal fra cocktailbaren “1105” i København.

Ingredienser

  • 5 cl Gin
  • 1½ cl Aalborg Jubilæumsakvavit
  • 3 cl akacie honning
  • 2 cl. friskpresset limejuice
  • 4 friske hindbær (ikke frosne)
  • 5 skiver frisk agurk
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Agurk og hindbær muddles i en shaker.
  2. Resten af ingredienserne hældes i shakeren.
  3. Shake-shake-shake!
  4. Hæld knust is i et rocks-glas, og si indholdet af shakeren over.
  5. Pynt med et helt hindbær og et snoet stykke agurkeskræl.
  6. Servér.

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

3 Responses to “Cucumber Yum Yum”

  1. Henrik H on november 10th, 2009 12:01

    Den både lyder og ser spændende ud :)

  2. Michael Kjeldsen on november 11th, 2009 17:33

    Det er den sandelig også. Fik endelig taget mig sammen til at smage den fra opfinderens hånd, her sidste weekend, og det blev da til et par stykker ;-)

  3. Thore on januar 14th, 2012 14:08

    Har ikke selv turde smage denne drink endnu, men vil da helt sikkert prøve snart!

    Hvis jeg tør :-))

  • Om Bartendermagasinet™

    Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!