Erik den røde kåret!

I mandags afholdte Schweppes deres første Nordic cocktail konkurrence på Restaurant Clou i København. Til konkurrencen var der 8 deltagere som alle havde kreeret en cocktail baseret på det nordiske.

Alle 8 deltager fik mulighed for at lave deres signatur cocktail for dommerne, hvorefter de fik mulighed for at lave smagsprøver til de optrådte gæster, så de også havde mulighed til at smage de lækre cocktails.
Efter dommerne havde smagt på de forskellige cocktails og diskuteret, var de enige om hvem vinderen var. Det var den 19-årige Theodor Kier som foran en række professionelle bartendere løb med sejren med sin cocktail: Erik den Røde.
Som hovedpræmie vil Theodor få en rejse til Bar convent i berlin. Et middag for to til Restaurant Clou til en værdi af 5.600 kr.
Ligeledes vil Theodor få mulighed for at lave sin cocktail for Skandinaviens største videokanal: DrinksMeisterTv

Den er enkel, den er nem at lave selv, og så er den baseret på klassiske nordiske ingredienser med en intens, nordisk friskhed i smagen. Juryen var ikke i tvivl, da titlen Årets New Nordic Drink 2013 skulle uddeles.
“Med de kreative og originale sammensætninger fra de otte finalister var der tæt løb til det sidste, men valget faldt på Wild Card finalist Theodor Kier, som i sine kombinationer af cocktailen Erik Den Røde har skabt en meget enkel og unik drink. Ud over at indeholde klassiske nordiske ingredienser kombineret på en forfriskende måde, så er Erik Den Røde også æstetisk og den er nem at lave selv, hvilket var en af konkurrencebetingelserne”, forklarer jurymedlem Kirsten Holm fra K Bar.

Opskriften på Erik Den Røde:
2 cl. Tanqueray No. Ten Gin
2 cl. Rød Aalborg
3 cl. Hyldebærsaft
6 cl. Schweppes Ginger Ale
Revet ingefær

Be the first to comment

Leave a Reply