Ølfestival i Århus

Af

olfestival

Er du øl-interesseret, så kan det være, at du skulle kigge forbi Danske Ølentusiasters Ølfestival, der denne gang afholdes i Århus.

Seks lange år er der gået, siden festivalen første gang gæstede Århus, og det rådes der bod på, når 42 bryggerier, importører m.m. lukker op for hanerne, og byder på smagsprøver fra deres store sortiment.

Yours truly vil, med meget stor sandsynlighed, være at finde på festivalen ihvertfald én af dagene, så hvis du ser en gut rende rundt med bartender.dk skrevet på trøjen, så hiv fat i mig og sig hej!

Arrangementet foregår 16.-18. maj i Scandinavian Congress Center, og det koster fra 100,- at komme ind, alt efter hvor meget du forventer at drikke under besøget.

Læs mere på Danske Ølentusiasters hjemmeside, ale.dk

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!