Bartender.dk – nu med blog!

Af

Hej folkens,

Jeg vil starte med at præsentere mig selv:

Mojito cocktailJeg hedder Michael, og har arbejdet som professionel bartender i efterhånden 5 år. Jeg kan ikke på nogen måde påstå, at jeg er en guru inden for faget, og har heller ingen planer om at bevæge mig ud ad den tangent.

Til gengæld er jeg glad for mit arbejde, for kundekontakten, for det hektiske miljø og hele processen omkring jobbet. Jeg morer mig (for det meste) når jeg er på arbejde, og sørger for at dele glæden med kollegaer og kunder.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 26 år gammel, og studerer på Handelshøjskolen i Århus. Jeg er uddannet på kontor, og arbejder desuden som skribent og forfatter for en række magasiner og medier, både online og offline.

Jeg har arbejdet flere steder i Århus’ pulserende natteliv, og holder tilstrækkelig meget af byen, til, at jeg ikke umiddelbart har de store planer om at flytte herfra og prøve lykken et andet sted. Med det sagt: skulle den rette jobmulighed vise sig, så må vi se hvad der sker.

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!