Danmarks nye rygelov – den første uge

Af

I dag er det en uge siden, Danmarks nye rygelov blev indført, og spørgsmålet er: kan vi allerede nu drage nogle erfaringer?

No Smoking thumbnailJeg nævnte i mit indlæg sidste uge en række mulige problemer, som jeg kunne forestille mig, ville opstå. Og allerede nu kan jeg nikke genkendende til ihvertfald ét af dem: lugten.

Et mix af dufte

Jeg ved snart ikke hvad der er værst – lugten af parfume i lidt for rigelige mængder, eller den fæle lugt af sved, der unægteligt vil forekomme, når man pakker en masse mennesker ind i et lille rum, med dans og musik. Det er dog et problem der er til at overse, og lur mig, om det ikke kan lade sig gøre, at anskaffe en form for luftfrisker til de fleste ventilationssystemer – som garanteret koster kassen…!

Hvad nu, når det bliver koldt?

En anden ting jeg har observeret, er rygerne udenfor. Allerede nu må vi nok erkende, at dagene med højt solskin, og tropenætterne er talte, og der går ikke lang tid, før irritationen tager over for det umiddelbart sjove (og lidt skole/gymnasie-agtige) ved situationen. At lade kunderne stå ude i regn og slud er ikke en optimal løsning, og i de kommende måneder forudser jeg, at en række kreative løsninger vil poppe op.

Og så list ros

Og allerede nu vil jeg komme med en ros til de mange kreative løsninger jeg observerede i den forgangne weekend. Jep, yours truly var en smuttur rundt i Århus midtby, og der oplevede jeg en række vellykkede (og knap så vellykkede – ingen nævnt, ingen glemt) forsøg på at løse problemstillingen. Alt i alt en interessant uge 🙂

Hvordan er den første uge gået hos jer?

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!