Et forsinket “Godt nytår”

Af

Fireworks

Et mix af tilfældigheder, iblandet et dash julehygge, og shaket med nytårsaften og et teknisk uheld, har gjort, at der har været uhyre stille på Bartendermagasinet siden juleaften.

For at sige det som det er, så er min computer brudt sammen, og har ligget hos reparatøren i en uges tid nu (og ligger der stadig) – dette har medført, at jeg ikke har haft ideelle muligheder for at tilgå internettet regelmæssigt. Det var den dårlige nyhed (og undskyldning).

Den gode nyhed er, at jeg er blevet kontaktet at en af Danmarks fremmeste bartendere, Dag Søgaard, der gerne vil skrive en artikel eller to til magasinet. Det glæder jeg mig selvfølgelig enormt meget til, og hans første artikel er allerede på vej.

Dag er uddannet bartender, og vandt i 2006 2. pladsen i DM i longdrink.

Med det sagt vil jeg gerne ønske alle et rigtig godt 2008!

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!