Velkommen, nye læsere fra Blogmagasinet

Af

Blogmagasinet thumbnailI dag vågnede jeg op til en spændende email fra Rasmus Rasmussen fra Blogmagasinet. Han kunne fortælle mig, at Bartendermagasinet er i denne uges version af Blogmagasinets podcast.

Jeg har lyttet til afsnittet, og er vældig beæret over de fine ord fra Rasmus, som også nævner nogle ting, jeg lige vil bruge lidt tid på at præcisére og kommentere på:

Rasmus nævner blandt andet, at der kun er to drinks herinde, og det er ikke helt løgn, men samtidig er det heller ikke helt sandt.
Ud over Bartendermagasinet har jeg også del i Drinksdatabasen.dk (ikke længere, red.), der er en kæmpe, brugergenereret drinksdatabase, med et utal af drinksopskrifter, både på klassiske, semi-kendte og hjemmelavede drinks.

DrinkssøgefunktionenDa der jo ikke er nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken to gange, har jeg derfor indlejret søgefunktionen her på Bartendermagasinet – du kan finde den i midterkolonnen (Se billedet til højre).

Så velkommen, alle jer fra Blogmagasinet, håber I finder Bartendermagasinet lige så spændende at læse, som jeg finder at skrive det 🙂

To hurtige:

Artiklen om hjemmebarens opbygning kan ses her
Hvad skal der være i baren (basis)

Min favoritdrink:
Har vel egentlig ikke en decideret favoritdrink, men Cuba Libre (med mørk rom!) er helt sikkert en drink, der ofte ryger i svælget 🙂

Om forfatteren: Admin

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

One Response to “Velkommen, nye læsere fra Blogmagasinet”

  1. Rasmus on november 6th, 2007 13:27

    Fremragende svar. Jeg takker. 🙂

  • Om Bartendermagasinet™

    Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!