Cognac snifter thumbnail

Har du ekstensiv viden om XO, V.S.O.P. og Napoleon, eller er du mere til Single Malt, egetræsfade og diskussionen “is/ikke-is”? Så vil du måske finde jobbet som whisky- eller cognac-ekspert på Bartendermagasinet interessant.

Vær opmærksom på, at du ikke behøver at være ekspert på både whisky- og cognac-området. Hvis du kun interesserer dig for ét af dem, er du stadig lige velkommen til at henvende dig.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

  • En seriøs, men ikke snobbet kanal, hvor du kan øse ud af din viden om whisky eller cognac, til ligesindede.
  • Vide rammer for, hvad du skriver om.

Hvad forventer jeg af dig?

  • Du kan skrive passioneret.
  • Du kan skrive, så alle forstår hvad dit budskab er.
  • Du er ikke selvhøjtidelig, men nede på jorden, gerne med masser af humor i dine tekster.
  • Højt fagligt indblik i vinens verden.
  • Regelmæssige artikler efter aftale.

Alt det løse

Jobbet er ulønnet. Ligesom det er tilfældet for mig, så skal det være interessen der driver værket. Skulle Bartendermagasinet udvikle sig på sigt, vil den aftale selvfølgelig blive genforhandlet.

Har dette fanget din interesse?
Så kontakt mig via kontaktformularen her

Læs mere om Bartendermagasinet her