10 bar-væddemål du altid vil vinde

Af

Hænder fyldt med drikkepenge

Er drikkepenge-bøtten ikke helt fyldt eller vil du bare gerne optimere din indtjening i baren, så kan forskellige typer underholdning, tricks og små væddemål med gæsterne være et fint supplement til drikkepengene.

Her er en lille video med ti hurtige og nemme væddemål du kan indgå, og som du vil vinde hver gang:

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

One Response to “10 bar-væddemål du altid vil vinde”

 1. Frederik Trovatten on juni 12th, 2012 08:50

  Hey Michael,

  Her kommer to tips til at få flere drikkepenge:
  1. Vær en kvindelig bartender.

  2. Bestil et shot og dæk shottet med en hat eller en raflebæger, som man ikke kan se igennem. Dernæst vædder du om at du drikke shottet uden at flytte bærget eller hatten. Så tryller du og siger SÅ er shottet drukket (Selvom det rent faktisk ikke er). Publikum vil nok tænke “Hvad fa’en?” Og løfte hatten, hvor efter du drikker shottet. Voila. 😀

 • Om Bartendermagasinet™

  Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

 • Lej bartender

  lej bartender!