Cocktailkursus

Cocktailkursus

Flere og flere danskere har fået øjnene op for lækker rom, gode cocktails og ikke mindst kunsten af være deres egen lille bartender. 
Det at være bartender og ønsket om at få sådan et cocktailkursus er noget Bartenderudlejning.dk(BU) kan fortælle mere om. Hos BU levere de en tilbudsløsning hvor private og erhverv kan udfylde en formular, hvorefter de gratis vil blive kontaktet af div. “lej en bartender” firmaer. 

Hos BU har man de sidste 3 år holdt øje med udviklingen og her er budskabet klart! cocktailkurser er det nye sort! Flere og flere private, såvel som erhverv har fået øjnene op for et drinkskursus. Private vælger et cocktailkursus, for at få mere viden og smage produkter, som de normalt ikke ville vælge eller have haft mulighed for at smage. 
Til private kan et sådan kursus på flere områder

Prøv Bl.a. et cocktailkursus til:

  • Mandeaften
  • Firmafest
  • Tøseaften
  • Polterabend
  • Hyggeaften

Hvor hos erhverv er billedet lign. dog lidt anderledes. Flere og flere virksomheder vælger at investere i et cocktailkursus, givet det giver de perfekte rammer til et teambuilding setup, hvor deres medarbejdere, udover at få et lækkert spiritus kursus også oplever deres medarbejdere i et anderledes syn og en anden tilgang. Et sådan teambuilding event er en oplagt mulighed for at styrke båndet mellem de forskellige medarbejdere og ikke mindst give deltagerne af kurset en god oplevelse. 

 

Cocktailkursus
Cocktailkursus

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply