Rettigheder og ophavsret

Copyright

Alle artikler, kommentarer, grafik, billeder og andet indhold på Bartendermagasinet er copyright © Bartendermagasinet og de enkelte skribenter. Det er derfor ikke tilladt at kopiere artikler – hverken delvis eller i deres helhed – uden forudgående aftale med Bartendermagasinet.

Citater fra artikler og debatten tillades dog i begrænset omfang, såfremt tydelig kildeangivelse er tilstede.

Print af Bartendermagasinets artikler, debatter m.v. er tilladt til privat, ikke-kommercielt brug.

Såfremt du ønsker at benytte materiale fra Bartendermagasinet til kommercielt brug, bedes du kontakte redaktionen.

Ansvar

Bartendermagasinet er ikke ansvarlig for holdninger, meninger og andre ytringer i debatten, ligesom magasinet ikke tager ansvar for indholdet på de sider der eventuelt linkes til i debatten.

Links

Det er tilladt at linke til alle offentligt tilgængelige sider på Bartendermagasinet. Dette inkluderer også de såkaldt “dybe links”. Dog er det ikke tilladt at linke direkte til grafik og billeder placeret på Bartendermagasinets servere.

Det er desuden ikke tilladt at linke til Bartendermagasinet på en sådan måde, at Bartendermagasinet fremstår som del af en anden side. Sagt på en anden måde: Ingen inkludering i frames.

Krediteringer

Hovedparten af billederne benyttet på Bartendermagasinet kommer.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og linke til, så kontakt redaktionen.

Med dette sagt, så håber jeg du vil benytte Bartendermagasinet i den ånd det er skabt.

Be the first to comment

Leave a Reply