MISSION, VISION OG VÆRDIER

Velkommen til Bartendermagasinet

Mission:

Missionen er at skabe et interessant og informerende site om spiritus, sirupper, drinks, cocktails og alt hvad der tilhører. Der lægges vægt på kvalitative drinksopskrifter, guides og relevante nyheder til glæde for den danske drinkskultur.

Dine ønsker og krav som læser er vigtige for os, og vi ved, at når du besøger vores side, forventer du en side der går efter kvalitet frem for kvantitet. Når du besøger eller arbejder med Bartendermagasinet.dk, går vi efter at give dig en følelse af sikkerhed og tryghed, fordi du trygt kan stole på vores høje kvalitetsstandard.

Har du ønsker og krav kan du kontakte bartendermagasinet.

Vision:

“Vores vision er at være den førende Drinks-site i Danmark og gennem betydelig værdiskabelse og aktiv kvalitetsbevidsthed at kunne levere vores læsere den bedst mulige service og komfort”

Bartendermagasinet.dk bliver drevet af bartendere med flere års erfaring inden for branchen. Målet for vores virksomhed er at kunne levere artikler, nyheder mm. af den højest mulige kvalitet for vores læsere. For at kunne opfylde dette mål, skal vi arbejde for at skabe en lækker og aktiv site, som kan være med til at forme den danske barbranche.

Vi ønsker at være den mest attraktive Drinkssite, både for vores læsere, medarbejdere, bloggere, kunder og leverandører.

Værdier:

Hos Bartendermagasinet bygger vores værdier på en ambition om at skabe et enestående produkt. Vi stræber efter at blive en ledende kraft inden for dansk bartending. Vi har fornemmelse for den verden omkring os og stræber efter at hjælpe til at forme den til des ypperste. En central del af vores værdisæt er vores karakter: Lead – Sense – Create.

Lead – Sense – Create er de begreber, som vi arbejde efter og derfor er de også indarbejdet i denne form i vores daglige drift med Bartendermagasinet. Med en fælles føling for hvordan verdenen hænger sammen, kan vi opnå vores fælles mål, som ligger i  vores mission, vision og strategi. Jo stærkere vi står sammen, jo bedre kan vi blive til at levere de mest optimale resultater og et bedre produkt til vores læsere, samarbejdspartnere og leverandører. For at opnå disse resultater stræber vi hele tiden efter det højest mulige potentiale, vi kan opnå.

LEAD handler om at tage føringen – at indtage førersædet i alle vores handlinger. Det handler om at brænde og have en passion for det vi gør, at gå efter førertrøjen så vi er blandt dem, som fører frem og guider og leder den kommende generation af bartender, kokke mm.  At se det størst mulige potentiale blandt vores bloggere, samarbejdspartnere og vores leverandører.

SENSE handler om at have føling med ens bloggere, læsere, forbrugere og den verden omkring os. Det handler om at have et åbent sind og udvise integritet, at kunne se de muligheder der er omkring os, de muligheder som andre måske ikke ville se, se potentiale hos bloggerne, forretningen og vores samarbejde på tværs af branchen.

CREATE handler om at være med til at udvikle og være nyskabende inden for branchen, være med til at opbygge produkter, kvalifikationer, viden og markedsrelationer. Det handler om at skabe og udvikle det størst mulige potentiale på vores sites, blandt vores bloggere, forretningen og vores samarbejde på tværs af branchen

Be the first to comment

Leave a Reply