Snap Fever

Så er der en ny drink på toppen af Danmark!

Atter engang (faktisk for 3. gang) er Hardeep Rehal fra cocktailbaren 1105 at finde øverst på podiet, denne gang med cocktailen “Snap Fever”, der beskrives således:

Snap Fever, der er et forrygende miks af Larios gin, honning, lime og ærter. Ifølge dommerpanelet er drinken en frisk oplevelse med en fræk og sødmefuld kant.

Ingredienser

  • 4 cl Larios gin
  • 2,5 cl Monin Honning
  • 2 cl lime juice
  • 2 cl grønne ærter
  • Pynt: Laurbærblade dyppet i enebærolie og ærter

Fremgangsmåde

  1. Sukkerærterne muddles (knuses) ud i bunden af en shaker.
  2. Hæld is i shakeren og hæld derefter alle produkterne over isen.
  3. Blandingen shakes og straines i et lowball glas over is.
  4. Pyntes med laurbærblade dyppet i enebærolie og ærter.
  5. Servér!

Med sejren skal Hardeep også repræsentere Danmark ved VM i Warszawa i Polen senere på året – vi fra Bartendermagasinet ønsker Hardeep mange gange held og lykke 🙂

7 Kommentarer

  1. Ok, så de to cl er moste ærter? (og ikke hele ærters rumfang af 2 cl). Tænker at de må da fylde noget mindre i en most udgave.

    Til punkt tre, mon ikke pyntningen skal ske efter man har strainet indholdet over i serveringsglasset?

  2. Ser godt nok speciel ud, men skal da helt klart prøves. Tak for tippet 🙂

    Hilsen

    Carl

  3. God drink men at skrive 2 cl grønne ærter giver jo absolut ingen mening!? Har lige lavet denne cocktail og brugte 6 stk. sukkerærter til én cocktail.

  4. Efter min mening er 2cl ikke nok. Andetsteds har jeg set mængden beskrevet som en lille håndfuld som nærmere er 5cl inden de muddles – Efter min bedste vurdering. Kommer der for få ærter i, så bliver smagen ikke helt så god – Igen min egen personlige vurdering.

    Fantastisk drink i øvrigt.

    Claus

Kommentarerne er lukkede.