Snap Fever

Af

snap-fever-hardeep-rehal-1105 Foto: Foto: Jens Panduro / Polfoto

Så er der en ny drink på toppen af Danmark!

Atter engang (faktisk for 3. gang) er Hardeep Rehal fra cocktailbaren 1105 at finde øverst på podiet, denne gang med cocktailen “Snap Fever”, der beskrives således:

Snap Fever, der er et forrygende miks af Larios gin, honning, lime og ærter. Ifølge dommerpanelet er drinken en frisk oplevelse med en fræk og sødmefuld kant.

Ingredienser

  • 4 cl Larios gin
  • 2,5 cl Monin Honning
  • 2 cl lime juice
  • 2 cl grønne ærter
  • Pynt: Laurbærblade dyppet i enebærolie og ærter

Fremgangsmåde

  1. Sukkerærterne muddles (knuses) ud i bunden af en shaker.
  2. Hæld is i shakeren og hæld derefter alle produkterne over isen.
  3. Blandingen shakes og straines i et lowball glas over is.
  4. Pyntes med laurbærblade dyppet i enebærolie og ærter.
  5. Servér!

Med sejren skal Hardeep også repræsentere Danmark ved VM i Warszawa i Polen senere på året – vi fra Bartendermagasinet ønsker Hardeep mange gange held og lykke 🙂

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

7 Responses to “Snap Fever”

  1. Drinkszonen on marts 20th, 2011 23:39

    Jeg forstår det ikke helt. 2 cl grønne ærter? Skal de blendes, moses eller hvad?

  2. Michael Kjeldsen on marts 22nd, 2011 07:53

    De skal muddles (moses) i bunden af shakeren 🙂

  3. Drinkszonen on april 7th, 2011 19:30

    Ok, så de to cl er moste ærter? (og ikke hele ærters rumfang af 2 cl). Tænker at de må da fylde noget mindre i en most udgave.

    Til punkt tre, mon ikke pyntningen skal ske efter man har strainet indholdet over i serveringsglasset?

  4. Carl on juni 18th, 2011 09:02

    Ser godt nok speciel ud, men skal da helt klart prøves. Tak for tippet 🙂

    Hilsen

    Carl

  5. Andreas Steinholtz on juni 1st, 2013 02:15

    God drink men at skrive 2 cl grønne ærter giver jo absolut ingen mening!? Har lige lavet denne cocktail og brugte 6 stk. sukkerærter til én cocktail.

  6. Michael Kjeldsen on juni 1st, 2013 20:55

    … Men svarer det ikke også meget godt til 2 cl moste ærter?

  7. Claus Rode on august 22nd, 2013 14:54

    Efter min mening er 2cl ikke nok. Andetsteds har jeg set mængden beskrevet som en lille håndfuld som nærmere er 5cl inden de muddles – Efter min bedste vurdering. Kommer der for få ærter i, så bliver smagen ikke helt så god – Igen min egen personlige vurdering.

    Fantastisk drink i øvrigt.

    Claus

  • Om Bartendermagasinet™

    Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!