Perfekt Irish Coffee til vinterdage

Vinteren kan byde på ski, gåture i det fri og afslapning i sommerhuset.
Nyd dertil en velskænket – og helt rigtig – Irish Coffee fra danske Grower’s Cup.

Tullamore D.E.W. og danske Grower’s Cup har lavet et samarbejde, der kommer alle irsk kaffe-elskere til gavn:

Sammen har de udviklet et helt nyt et Irish Coffee-kit, der garanterer en smagfuld – og helt korrekt – Irish Coffee. Alle ingredienser er samlet i et ready-to-make kit – alt du skal tilsætte er kogende vand.

I kombination med den helt rigtige irske whiskey tilbyder Grower’s Cup en original og smagfuld kvalitetskaffe, som vi kender fra stempelkanden. Men via den innovative kaffebrygger er din Irish Coffee i den helt rigtige kvalitet, baseret på den originale irske opskrift. Og så er det faktisk lige så let og hurtigt som instant coffee; og samtidig smagfuld som den skønneste stempelkaffe.

Se også: Prøv et cocktailkursus

Innovatør Ulrik Skovgaard Rasmussen fra Grower’s Cup fortæller, at der bliver serveret alt for meget dårlig irsk kaffe rundt omkring: ”Problemet er ikke kun for dårlig whisky og kaffe, nogle gange sågar instant coffee. Også blandingsforholdet skal være det helt rigtige. Alt det gør også Grower’s Cup til den perfekte gave til folk, der ønsker ordentlig kvalitet.”

Tullamore D.E.W. er den oprindelige whiskey i irsk kaffe, som lavet første gang i 1952 på Buena Vista Cafe i San Francisco. Her sælges der fortsat omkring 2.000 glas irsk kaffe om dagen – selvfølgelig serveret med Tullamore D.E.W.

Tullamore Irish Coffee:

  • 1 teskefuld brun farin
  • Hæld den færdigbryggede Grower’s Cup i glasset (2/3 fyldt) og rør rundt
  • Tilsæt 2 – 4 cl Tullamore D.E.W., Top med flødeskum

Be the first to comment

Leave a Reply