4 friske og lækre sommerdrinks

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og med solens og varmens ankomst, finder vi også sommerfester, grill-parties og aftenhygge på altanen, terrassen eller i parken.

Disse sammenkomster er en vigtig del af vores danske kultur, og en af de bedste måder at gennemføre dem på, er i gode venners lag, og med en god sommercocktail i hånden.

Gode sommercocktails er der nok af, og det der gør en god sommercocktail, er først og fremmest at den er frisk og ikke bliver kvalm når den bliver lidt lunken. For du kender det garanteret: du sidder med en lækker drink, men efterhånden som solen får varmet den op, bliver den kedelig og den skiller måske endda, og så ryger en stor del af nydelsen.

Herunder har jeg samlet en liste med fire cocktails, der er gode om sommeren – der er tre klassiske drink, og én, du måske ikke kender:

  • Mojito
  • Caipirinha
  • Tequila Sunrise
  • Pineapple Surprise

Og så skal du selvfølgelig ikke snyde dig selv for en rigtig Pina Colada – men lav den uden mixere, flødeskum eller kokosrom, den gør den 30.000 gange bedre! Mindst! 😉

På EuroInvestor har de i øvrigt også lavet en liste over spændende sommerdrinks, som absolut er et kig værd!

Vi fra Bartendermagasinets redaktion siger: God sommer til jer alle, og husk at drikke ansvarligt.

4 Kommentarer

  1. Fine drinks – synd at der ikke er en med GIN, som absolut er velegnet til friske sommerdrinks.

    Her en opskriften på den drink der blev kåret som Sommerens Cocktail 2008 af bartendere verden over:

  2. Den ser ganske lækker ud, Henrik, og sjovt nok har jeg faktisk lige plantet rød basilikum, så måske den skal prøves når det engang får vokset sig stort 🙂

Leave a Reply