Der er cocktails på menuen i flyveren

airberlin- Berlin, den 15.05.2015

Man tør næsten ikke håbe, men vi krydser fingre.

Airberlin lover mixede cocktails på udvalgte ruter, og det er endda med ordenligt udstyr. De har startet et samarbejde med kult spiritus-brandet MAMPE fra Berlin, og de har sammen specialdesignet tre drinks, som de serverer på flyveturen.

 

 

Der er noget helt unikt over den berlinske duo. Det er et klart ”made in Germany”-samarbejde, som er ganske enestående. MAMPE er kun at finde i Berlin, og sammen med Airberlin har de skabt en abrikos og appelsin-likør ’Flieger-Cocktail’ til glæde for de rejsende.

Se også: Prøv et cocktailkursus

Der er kommet tre cocktails på kortet, som alle er lavet ud fra ’Flieger-Cocktail’. MAMPE og Airberlin har udviklet tre opskrifter, som mikses til passagererne. De hedder: ’Berliner Brise’ (berliner brise), ’Fliejer uff Eis’ (fly med is) og ’Fliejerprickel’ (det funklende fly).

Der er masser af historie i mærket MAMPE. Tilbage i tidernes morgen stod de for at shake cocktails oppe i de luksuriøse lounger på Zeppeliner-luftskibene. Så samarbejdet mellem Airberlin og MAMPE er oplagt.

Drinkmenuen er ikke verdens mest komplicerede, men det er også begrænset, hvad man kan mixe i en gang på et fly. Men friske cocktails med ordenligt tilbehør i ordentlige glas lyder som et godt bud på en forfriskning på en flyvetur.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply