torsdag, november 21, 2024
spot_img

Seneste indlæg

Ypióca Konkurrence: Den Ultimative Udfordring for Cachaça Elskere

Så er det igen tid til Ypióca eller “House of Brasil Denmark”’s årlige konkurrence, hvor bartendere fra hele Danmark dyster om at lave den bedste Ypióca cachaça-baserede drink. Konkurrencen er en af de mest eftertragtede i bartenderverdenen og finder sted tirsdag d. 20. september kl. 17 på Brass Monkey i København.

Denne konkurrence har til formål at fejre cachaça, en af Brasiliens mest ikoniske spiritusser, og udfordrer bartendere til at skabe unikke og kreative cocktails, hvor Ypióca er stjernen. Bartendere fra hele landet indsender deres bedste kreationer i håb om at blive en af de udvalgte, der får muligheden for at dyste i finalen og potentielt vinde store præmier.

Sådan Foregår Konkurrencen

Alle deltagere skal indsende deres drinkopskrift senest d. 3. september, og herfra vil de 30 bedste opskrifter blive udvalgt til finalen, der afholdes d. 20. september. I finalen skal de 30 deltagere fremvise deres bartenderevner og konkurrere om en plads i top 3.

Ud af de 30 finalister vil kun 3 bartendere gå videre til de endelige finalepladser. Disse tre vindere vil modtage attraktive præmier, der vil vække begejstring blandt alle deltagere.

Præmierne

1. pladsen: En rejse for to til Fortaleza, Ceará i Brasilien til en værdi af 25.000 kr.

2. pladsen: 1 flaske Ypióca 160 + 6 flasker Ypióca 150.

3. pladsen:1 flaske Ypióca 150, 1 flaske Ypióca Ouro og 6 flasker Ypióca Prata.

Regler for Deltagelse
For at sikre en fair og spændende konkurrence er der en række regler, som alle deltagere skal følge:

1. Minimum 3 cl Ypióca i hver cocktail. Prata, Ouro, 150, 160 og Rio må alle bruges.

2. Deltagerne skal medbringe deres egne glas. Der vil ikke blive stillet glas til rådighed. Alle typer glas og krus er tilladt, herunder kander og bowler, så længe drinken serveres i separate glas.

3. Ingen anden sukkerrørsbaseret spiritus må bruges. Det betyder, at rom og lignende ikke er tilladt.

4. 5 minutter til at færdiggøre 3 drinks i første runde. I finalen vil deltagerne have 5 minutter til at lave 4 drinks.

5. 10 minutters forberedelsestid til pynt og udstyr. Ingen pynt må laves på forhånd.

6. Ypióca-produkter vil blive stillet til rådighed af House of Brazil. Alt andet, inklusive ingredienser, udstyr og pynt, skal deltagerne selv medbringe.

7. Kun frugt er tilladt som pynt. Blomster, flammer eller lignende er ikke tilladt.

8. Alle produkter skal være tilgængelige på det danske marked. Hjemmelavede produkter som sirup, bitter eller lignende må ikke bruges.

9. Deltagere kan vælge at bære arbejdstøj, hvis de ønsker det.

10. Dommerne vil bedømme på aroma, udseende, smag og præsentation. Dommerne vil bestå af køkkenchefer, cocktailspecialister og cachaçaspecialister.

11. Deltagerne må ikke bevæge sig i dommerområdet. Hvis en deltager bevæger sig i dommerområdet, vil det medføre diskvalifikation.

12. Ændring af opskriften under konkurrencen er ikke tilladt. Dette vil føre til øjeblikkelig diskvalifikation.

13. Sen ankomst til briefingen uden advarsel medfører diskvalifikation.

14. Kun den udvalgte bartender kan deltage. Der må ikke være nogen stedfortræder.

Deltag og Vind Store Præmier

Konkurrencen er ikke blot en mulighed for bartendere at demonstrere deres evner, men også en chance for at opleve cachaças mangfoldighed og potentiale i cocktails. Præmierne er attraktive og tilbyder alt fra en uforglemmelig rejse til Brasilien til eksklusive Ypióca-produkter.

For dem, der ønsker at deltage, kan mere information findes på deres officielle Facebook-side “Cachaça Ypióca” og på House of Brazil’s danske side: www.guarana.dk.

Ypióca-konkurrencen er en årlig begivenhed, som bartendere ser frem til, da den giver mulighed for at eksperimentere med cachaça og for at vise deres kreative og tekniske færdigheder. Det er en begivenhed, der samler bartenderfællesskabet og hylder innovation inden for cocktailkunsten.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Gå ikke glip af

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.