Bols Introducerer Natural Yoghurt Likør & Bols Foam

På Copenhagen Spirits og Cocktail Festival deltog vi i en Bols Master Class session, hvor to spændende nyheder blev præsenteret: Bols Natural Yoghurt Likør og Bols Foam. Disse innovative produkter bringer nye dimensioner til cocktailverdenen.

Bols Natural Yoghurt Likør

Bols Natural Yoghurt Likør blev udviklet på baggrund af en stor asiatisk efterspørgsel efter en ren yoghurtlikør. Denne likør har en mild smag, der minder om en let sødet A38, med en fin rund eftersmag og 15% alkohol. Den friske smag gør den velegnet til mange forskellige drinks, især smoothies og Coladas. Den kunne også være interessant i en Yoghurt White Russian. For at bevare smagen bør likøren nydes inden for et år efter åbning og opbevares koldt. Flasken er keramisk for at beskytte indholdet mod sollys, hvilket også hjælper med at bevare yoghurtens friskhed.

En stor fordel ved Bols Natural Yoghurt er, at den ikke skiller i drinks, hvilket er en stor fordel for cocktailentusiaster, der arbejder med syreholdige ingredienser som citronsaft.

Bols Foam (Cocktailskum)

En anden spændende nyhed er Bols Foam, som gør det muligt at lave skum af udvalgte Bols likører ved hjælp af en speciel pumpe, der fastgøres på 20 cl Bolsflasker. Hver pumpe giver skum, der smager præcis som den valgte likørvariant. Dette produkt er perfekt til barer, caféer og diskoteker, der ønsker at skabe molekylære drinks uden besværet.

Maxxium, som distribuerer Bols i Danmark, forventer at have begge produkter på lager sidst i marts 2011.

For mere information om Bols’ produkter, besøg BartenderMagasinet.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply