Ny dansk vinder fundet

Timeless cocktailglas

Søndag den 10 September afholdte vi sammen med Scandic Bar supply og vores øvrige samarbejdspartnere det årlige Danmarks mesterskab i Freestyle Mixology. I et skarpt felt af 12 bartender fra hele Danmark, var mødt op for at dyste mod hinanden. Konkurrencen blev holdt på den kendte cocktailbar, bar25 som lagde unikke og lækre rammer netop denne konkurrence.

Til sidste var det dog kun en der kunne gå med titlen og dette år blev det den anerkendte jyske(vejle) bartender Ulrich Deleuran Steffensen der gik med  titlen som Danmarks bedste mixoligist.  Ulrich som i begge runde, indledende og finalen begge formåede at kreere to utrolig lækre cocktails var en klar finalist og senere en klar vinder, som med sin cocktail formåede at lave en lækker afbalanceret cocktails, hvor dommerne alle var enstemmigt enige om, at det var en lækker moderne, dog klassisk cocktail, som de alle ville vælge, skulle de i by. 
Som en af dommerne jokede med, var det en cocktail værdi af Hemmingway! “Lækker, klassisk og mangler ikke på kvalitets spiritus! 

 

Danmarks bedste bartender

 

Vindercocktail af Ulrich Deleuran Steffensen: Red butterfly
Opskrift: 

  • 4,5 cl Angostura 1919
  • 1 cl Drapò dry vermouth
  • 2 cl Frisk lime saft
  • 2 cl Monin sukkersirup
  • 4 Friske jordbær

Fremgangsmåde:
Shake ingredienser med isterninger. Servér i Timeless coupe glas

Garnish/pynt:
Pynt med, sommerfugl formet appelsintwist. 

Endnu engang tak til vores samarbejdspartnere hos:

 

En kæmpe tak til vores dommerpanel,  som bestod af den tidl. vinder Elliot, Lars Farmer(barchef på salon 39) og ikke mindst et kæmpe tak til den kendte gin blogger Iben Diamant fra Whynotgin.dk 

 

For dem der ikke skulle kende Ulrich Deleuran Steffensen, kan vi yderligere med stolthed fortælle at selvom når man møder og snakker med Ulrich, som er bosiddense i Vejle, ikke kan mærke noget fra sig, er Ulrick udover at have vundet Danmarks mesterskaberne i freestyle mixology, en yderst anerkendt cocktailbartender i europa og var få dage forinden konkurrencen til den europæiske bartender konkurrence i Østrig og gik for andet år i streg med 2. pladsen som Europas bedste bartender. Samt vinder af Bacardi group ved IWCC 2017. 

Be the first to comment

Leave a Reply