Sådan arrangerer du den perfekte fest for gutterne

Er det ved at være din tur at lægge hus til en herrefrokost? Så giver vi dig her nogle fantastisk gode råd til, hvordan du arrangerer et brag af en fest!

Der er mange modellen for, hvordan du kan arrangere den perfekte drengerøvsfest. Vil du gerne imponere dine kammerater med en usandsynlig god fest, så hjælper vi dig her godt på vej.

Men inden du går i gang med at planlægge festen, så skal du beslutte dig for, hvor mange gutter du vil invitere, hvad underholdningen skal være, og om der skal være et tema for festen. Det er vigtigt at gøre sig klart, om du vil holde en kæmpe fest, og om den derfor skal foregå ude i byen, eller om du skal holde den hjemme hos dig selv?

 

Man kan sagtens lave en fed fest uanset budgettet, men det er lidt afgørende for, hvilket aktiviteter, vi anbefaler dig at arrangere. Du kan jo vælge at kombinere festen med fede aktiviteter som en tur på gokartbane eller en tur på en paintball-bane. Og gider du ikke selv lave mad, så er der kommet nogle virkelig fede restauranter i blandet andet København, der forstå at lave rigtig mande-mad. Der serveres heldigvis ikke kun urter og ny nordisk mad på samtlige restauranter i byen. På Nimb Bar’n’Grill er du sikker på at få massevis af kød. Er budgettet lidt mindre, men gider du stadigvæk ikke selv stå for maden, kan du jo også lave den lette løsning og bestille pizza’er. Og skal det være lidt mere eksotisk, så har den lokale slagter muligvis en god mandevenlig menu til en billig penge. Men du kan selvfølgelig også bide i det sure æble og selv gå i køkkenet og fabrikere en klassisk herrefrokost.

Når det så kommer til underholdning, så skal du igen beslutte dig for, om der skal hyres en standupper, dj eller andet underholdning til festen. Hvis du holder festen hjemme i stuen, er det måske lige i overkanten at hyre en dj eller standupper ind. Her kan du så med fordel arrangere, at I kan spille et fedt øl-spil. Ølbong.dk har massevis af sjove spil, du kan købe til lejligheden.

Når I så har overstået øl-spillet, kan I jo fortsætte i spil-genren og arrangere jeres egen pokerturnering. Det er altid en fedt aktivitet, når gutterne endelig er samlet. Og mangler du at finjustere din spilleteknik, før du mødes med gutterne, så anbefaler vi dig at prøve det nye spil Spin & Go Max. Et både sjov og underholdende spil, der sørger for at du kommer i træning med at tænke strategisk.

Skal det være lidt festlig, så kan du jo overveje om din fest skal have et tema. Du kan for eksempel vælge at have et fodbold-tema, hvis I alle sammen er fodbold-entusiaster. Og ellers er det altid god underholdning at lave superhelte-tema, eller at tvinge kammeraterne til at klæde sig ud som karaktererne fra deres yndlingsfilm. Men når alt kommer til alt, så handler en god fest jo egentlig bare om masser af mad, drikke og så godt selskab. Så hvis du ikke orker det store, kan du jo nøjes med øl, pizza og nogle fede spil.

 

Be the first to comment

Leave a Reply