Kom til Zacapa cocktail-workshop med Erik Lorincz

Ron Zacapa

Tirsdag den 22. oktober afholdes en storstilet Zacapa cocktail-workshop for bartendere i Danmark, Norge og Sverige. Under selve workshoppen vil en af verdens bedste bartendere Erik Lorincz give inspiration.

Erik Lorincz gæster workshoppen, der bliver afholdt i Zacapa Room på Højbro Plads efter, at bartenderne har fået en god frokost og en rundvisning i den eksklusive popup-bar. Erik Lorincz vil vise sine egenskaber med tre cocktails med Zacapa, og dernæst er der “landskamp” mellem Danmark, Sverige og Norge i forskellige discipliner – bl.a. blindsmagning og cocktails. Der kåres en vinder, og konkurrencen slutter omkring kl. 18:00, hvorefter Erik Lorincz skal være gæstebartender på Duck and Cover.

Erik Lorincz kommer oprindeligt fra Slovakiet, men bor i dag i USA, hvor han er chefbartender på The Savoy Hotel, der nu har vundet prisen for verdens bedste hotelbar på Tales of the Cocktail i New Orleans i 2011. Her blev Erik Lorincz også kåret til årets internationale bartender. Tidligere har han arbejdet i London, hvor han huserede på The Connaught Bar, der blev hædret med ‘The UK Best Hotel Bar’ af Class magazine. I London var han også på listen over de 100 bedste ting i London.

Lorincz har vundet mange bartenderkonkurrencer, og i 2010 deltog han med i World Class Cocktail, som Diageo står bag. Denne konkurrence vandt han og fik titlen ’The World Class Bartender of the Year 2010’.

Om Zacapa Room
Zacapa Room er en eksklusiv rombar med lækre gratis smagsprøver og spændende events fra uge 41 til og med uge 43. Det ligger på Højbro Plads 4 i det tidligere Miljøministerium i indre København.

I de tre uger vil der være åbent for offentligheden onsdag til fredag kl. 15:00 til 20:00, dog med undtagelse af torsdag den 10. oktober. Her vil man kunne smage Zacapa Rom i fem universer – rent, sammen med kaffe, sammen med mad, sammen med en dessert og i cocktails. Disse universer vil også være åbent de tre lørdage fra kl. 12:00 til kl. 20:00.

Om aftenen vil Zacapa ROOM indeholde en cocktailbar med åbent for offentligheden fra 19:00 til 23:00, dog med undtagelse af torsdag den 10. oktober og lørdag den 12. oktober. Her vil man kunne købe lækre drinks indeholdende den eksklusive Zacapa rom, og serveret af nogle af Danmarks dygtigste bartendere.

Alt dette sker for at hylde Zacapa – eller Ron Zacapa Centenario, som den retteligt hedder.

Om Ron Zacapa
Ron Zacapa Centenario er én af ​​de fineste og mest berømte rom i verden. Med fremstilling i det grønne land Guatemala er Ron Zacapa resultatet af en unik kombination af jord, klima og naturlige materialer bragt sammen med dygtig destillation og den særlige højde-aldringsproces.

Denne luksusrom omfatter varianterne Ron Zacapa 23 og familiens kronjuvel, Ron Zacapa XO. Ron Zacapa findes i fine spiritusbutikker, velassorterede vinforhandlere samt gode barer og restauranter rundt omkring i verden. Du kan bl.a. finde flere ron zacapa rom her.

Du kan læse mere om Zacapa her: RonZacapa.dk

Invalid Displayed Gallery

Be the first to comment

Leave a Reply