Så er der en ny drink på toppen af Danmark!
Atter engang (faktisk for 3. gang) er Hardeep Rehal fra cocktailbaren 1105 at finde øverst på podiet, denne gang med cocktailen “Snap Fever”, der beskrives således:
Snap Fever, der er et forrygende miks af Larios gin, honning, lime og ærter. Ifølge dommerpanelet er drinken en frisk oplevelse med en fræk og sødmefuld kant.
Ingredienser
- 4 cl Larios gin
- 2,5 cl Monin Honning
- 2 cl lime juice
- 2 cl grønne ærter
- Pynt: Laurbærblade dyppet i enebærolie og ærter
Fremgangsmåde
- Sukkerærterne muddles (knuses) ud i bunden af en shaker.
- Hæld is i shakeren og hæld derefter alle produkterne over isen.
- Blandingen shakes og straines i et lowball glas over is.
- Pyntes med laurbærblade dyppet i enebærolie og ærter.
- Servér!
Med sejren skal Hardeep også repræsentere Danmark ved VM i Warszawa i Polen senere på året – vi fra Bartendermagasinet ønsker Hardeep mange gange held og lykke 🙂
Comments
6 svar til “Snap Fever”
Jeg forstår det ikke helt. 2 cl grønne ærter? Skal de blendes, moses eller hvad?
De skal muddles (moses) i bunden af shakeren 🙂
Ok, så de to cl er moste ærter? (og ikke hele ærters rumfang af 2 cl). Tænker at de må da fylde noget mindre i en most udgave.
Til punkt tre, mon ikke pyntningen skal ske efter man har strainet indholdet over i serveringsglasset?
Ser godt nok speciel ud, men skal da helt klart prøves. Tak for tippet 🙂
Hilsen
Carl
God drink men at skrive 2 cl grønne ærter giver jo absolut ingen mening!? Har lige lavet denne cocktail og brugte 6 stk. sukkerærter til én cocktail.
… Men svarer det ikke også meget godt til 2 cl moste ærter?