Mash cocktailbar i London gør det igen

Date:

Share post:

Dansk restaurant-bar nomineret blandt verdens bedste

Bar- og cocktailscenen er for længst gledet sammen med de bedste restauranter. Det er mere reglen end undtagelsen, at de bedste restauranter også har de bedste barer, og nu høster danske MASH anerkendelse for netop deres restaurant-bar i London, da de nu er med i opløbet om at blive kåret som den bedste internationale restaurant-bar på verdensplan.

Den engelske hovedstads største steakhouse er igen nomineret til en anerkendt pris. Denne gang for deres bar, hvor der fra dag ét har været satset på kvalitetscocktails. Det er Tales of the Cocktail, som netop har offentliggjort de 10 nominerede i kategorien ’bedste internationale restaurant-bar’, som er én ud af i alt 24 kategorier ved dette års Spirited Awards. Barbranchens svar på en oscaruddeling.

Tilbage i 2013 modtog Copenhagen Concepts, moderselskabet bag MASH, Le Sommelier og Umami, prisen som Londons bedste restaurant for MASH London efter blot et års tilstedeværelse i en af verdens mest konkurrenceprægede restaurantbyer. Året efter blev restauranten så nomineret til samme pris igen. Den nye nominering, som bringer MASH Londons restaurant-bar op blandt verdens absolut bedste, vækker stor begejstring i Copenhagen Concepts.

– Vi er utrolig stolte af netop denne nominering, da det er den største og mest prestigefyldte pris, en restaurant-bar kan vinde på verdensplan. Det svarer til at vinde en Oscar eller ligge i top ti på eksempelvis Pellegrinos Worlds 50 Best Restaurants. Så det bliver meget spændende at se, om vi når finalen i USA, udtaler Peter Trauboth, der er medejer af Copenhagen Concepts og som stod for åbningen og opstarten af restauranten i London.

The Spirited Awards hylder årets bedste barer, bartendere, forfattere og eksperter verden over. Efter at et panel af 100 amerikanske og internationale brancheeksperter har vurderet alle de mere end 2.000 indstillede, offentliggøres en top ti for hver af de 24 kategorier. På tirsdag den 16. juni skæres feltet ind til fire i hver kategori, og lørdag den 18. juli kåres vinderne ved et stort awardshow, som afholdes i New Orleans.

MASH London åbnede i november 2012 på Brewer Street i Soho i en af Londons mest berømte og ikoniske Art Deco-bygninger. En kæmpe restaurant med plads til intet færre end 300 spisende gæster og 70 gæster i den nu meget populære bar.

MASH London bar 3
Mash cocktailbar london
spot_img

Related articles

Ny EU-dom: Alkoholfri drikke må ikke kaldes “gin” – heller ikke som ‘non-alcoholic gin’

EU-dommen slår fast: Hvis en drik ikke indeholder alkohol, må den ikke markedsføres eller kaldes “gin” — heller ikke som “non-alcoholic gin” eller lignende. Det betyder, at alkoholfri “gin-alternativer” bliver nødt til at droppe navnet gin og finde et alternativt navn, selv om flasken klart angiver, at drikken er uden alkohol. Beslutningen kommer efter en klage mod en producent, der markedsførte en drik som ”Virgin Gin Alkoholfr

Mount Gay lancerer ny Silver – et frisk pust til hvid rom

Den klassiske romproducent Mount Gay relancerer sin premium-white rum som Mount Gay Silver — en rom der kombinerer traditionelt pot-still destillat med avanceret filtrering og fadlagring for at skabe en mere kompleks hvid rom end typisk. Silver bringer ny energi til bartendere og rumentusiaster med frisk, aromatisk profil og stor fleksibilitet i cocktails.

Marie Brizard Wine & Spirits har købt en majoritetsandel i Interbrands Denmark

Den franske koncern Marie Brizard Wine & Spirits har opkøbt en majoritetsandel af Interbrands Denmark, en af landets mest erfarne distributører. Opkøbet kan få mærkbare konsekvenser for barer, restauranter og detailhandlen, da MBWS’ brands – som Marie Brizard-likører, sirupper og Sobieski Vodka – kan få øget synlighed og aktivitet på det danske marked. Interbrands får samtidig stærkere international opbakning, hvilket kan åbne for nye lanceringer, større markedsføring og et mere fokuseret brandsetup.

Cherry Heering: En dansk likørklassiker med globalt præg

Cherry Heering har siden 1818 været Danmarks ikoniske kirsebærlikør — skabt af grundlæggeren Peter F. Heering i en kælder i København. Lige fra de første eksportskibe i 1830’erne til nutidens globalt anerkendte drinks har likøren præget cocktailkulturen verden over med sin karakteristiske kirsebærsmag og klassiske opskrift. Den er stadig essentiel i legendariske cocktails som Singapore Sling og Blood & Sand — et symbol på dansk bartendinghistorie og global spiritusarv.