Pubber for velgørenhed

I den forgangne weekend smed ansatte fra 8 pubber i Århus arbejdstøjet og trak i fodboldstøvler, shorts og spilletrøjer. Målet var at skaffe penge til Ønskefonden, midlet var en fodboldturnering. Hovedpræmien en flot pokal og håneretten.

TV2 Østjylland var mødt op for at forevige turneringen, og reporteren var da også ovre for at interviewe undertegnede, desværre mente hun ikke, at holdet viste nok “kampgejst”, så det blev ved snakken. Selv da jeg sagde til hende, at vi da selvfølgelig vandt, var det ikke nok – hun skulle blive klogere.

Victorious!

For efter knap fem timers ventetid, kunne jeg, sammen med resten af holdet, hæve sejrspokalen, efter at have slået de forsvarende mestre, Bridgewater, i finalen.

Da havde vi kæmpet os igennem seks nervepirrende kampe, for der blev slåsset gjorde der. Når man tager en række englændere, irere, skotter og danskere, og sætter sammen i en fodboldturnering, så er den vigtigste præmie ikke pokalen eller æren. Nej, det er håneretten, en ret der med garanti vil blive brugt, ligesom den er blevet det i alle de andre turneringer af forskellig art, der er mellem pubberne i Århus.

Årets pub cup var kun nummer to i rækken, men eventen er så populær, at det er stensikkert, at den er tilbagevendende. Allerede nu står der yderligere to hold klar til næste års turnering. Arrangørerne har også grund til at være tilfredse – der blev samlet omkring kr. 8.000,00 ind på denne solrige søndag.

Se TV2 Østjyllands indslag her

Om Ønskefonden

Landsforeningens formål:

At opfylde et højeste ønske for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og lider af en uhelbredelig eller livstruende sygdom.

Baggrund

Landsforeningen Ønskefonden er stiftet på privat initiativ den 24. april 1999. Foreningen modtager ikke midler fra det offentlige, og er derfor helt afhængig af støtte fra medlemmer, foreninger, klubber, loger, fonde, legater, erhvervsliv m.v. Foreningen er uafhængig af politiske partier og religiøse bevægelser.

Arbejdet udføres på basis af frivillig og ulønnet arbejdskraft, der går således ikke store beløb til lønninger og honorarer til bestyrelse og hjælpere.

Af ønsker der er opfyldt kan nævnes ting som:

  • DAD spiller koncert i et barns stue
  • Ture til Disney Land
  • Dyrepasser, brandmand mm. for en dag
  • Computere
  • Skiture
  • Og meget, meget mere

Du kan læse mere om Ønskefonden, samt melde dig ind, ansøge om et ønske eller yde et bidrag på denne adresse: www.onskefonden.dk

2 Kommentarer

Leave a Reply