Ginens historie: 5000 år med Gin

Af

gordons-gin-header

I en ny artikelserie bringer Bartendermagasinet dig Ginens historie, fra da egypterne fandt på at destillere alkohol, til i dag, hvor ginen har sin faste plads i enhver bar.

Historien består af fire dele, der hver især beskriver en nøgleperiode i ginens historie, og vi håber med den, at fremme brugen af gin i drinks og cocktails. For at hjælpe ginen lidt på vej, har vi også samlet en række drinks med gin i en samlet artikel, og vi håber meget, at de falder i jeres smag.

Artikelserien er skrevet af ginologisten Henrik Hammer, der er så glad for gin, at han har åbnet verdens første ginbar i St.Kongens Gade 42 i København (nær Kgs. Nytorv). Henrik tilbyder et stort udvalg og klassiske og eksklusive gintyper i baren, og afholder også ginsmagninger.

Ginens historie – artikeloversigt

Forord: Ginens historie – 5000 år med Gin
Kapitel 1: Fra alkohol til aqua vitae
Kapitel 2: Ginens oprindelse
Kapitel 3: Gin bliver bartenderens foretrukne spiritus
Kapitel 4: Gin i dag
Opskrifter: Drinks og cocktails med gin

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

One Response to “Ginens historie: 5000 år med Gin”

  1. Ginens historie: Gin bliver bartenderens foretrukne spiritus | Bartendermagasinet™ on oktober 16th, 2013 04:30

    […] Forord: Ginens historie – 5000 år med Gin Kapitel 1: Fra alkohol til aqua vitae Kapitel 2: Ginens oprindelse Kapitel 3: Gin bliver bartenderens foretrukne spiritus Kapitel 4: Gin i dag Opskrifter: Drinks og cocktails med gin […]

  • Om Bartendermagasinet™

    Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!