Rødbede cocktail

Date:

Share post:

En forfriskende og meget engelsk af den klassiske bloody mary, og pakket fuld af antioxidanter, også. Per portion:

  • 50ml vodka
  • 150ml rødbeder saft
  • 15 ml citronsaft
  • 10ml agave sirup
  • 6 streger Worcestershire sauce
  • 3 streger Tabasco
  • 10ml Manzanilla sherry

Se også: Prøv et cocktailkursus

Sæt alt undtagen sherry i et highball glas, top med is og rør. Flyde forsigtigt sherry på toppen, så gå til byen med garniture – vi bruger selleri salt og kandiserede rødbeder, og en knivspids Sumac eller peber til slut.

Kilde: The guardian

Photograph: Dan Matthews
Photograph: Dan Matthews
Previous article
Next article
spot_img

Related articles

Marie Brizard Wine & Spirits har købt en majoritetsandel i Interbrands Denmark

Den franske koncern Marie Brizard Wine & Spirits har opkøbt en majoritetsandel af Interbrands Denmark, en af landets mest erfarne distributører. Opkøbet kan få mærkbare konsekvenser for barer, restauranter og detailhandlen, da MBWS’ brands – som Marie Brizard-likører, sirupper og Sobieski Vodka – kan få øget synlighed og aktivitet på det danske marked. Interbrands får samtidig stærkere international opbakning, hvilket kan åbne for nye lanceringer, større markedsføring og et mere fokuseret brandsetup.

Cherry Heering: En dansk likørklassiker med globalt præg

Cherry Heering har siden 1818 været Danmarks ikoniske kirsebærlikør — skabt af grundlæggeren Peter F. Heering i en kælder i København. Lige fra de første eksportskibe i 1830’erne til nutidens globalt anerkendte drinks har likøren præget cocktailkulturen verden over med sin karakteristiske kirsebærsmag og klassiske opskrift. Den er stadig essentiel i legendariske cocktails som Singapore Sling og Blood & Sand — et symbol på dansk bartendinghistorie og global spiritusarv.

Spivi Danmark bliver officiel distributør af De Kuyper sirupper i Danmark

Spivi Danmark løfter sløret for en spændende nyhed i cocktailverdenen: De Kuyper, der i forvejen er en storspiller...

BARBACK Games 2024

BARBACK Games 2024 vender tilbage den 17. november på The Plant i København. Den årlige konkurrence byder på barsk hurtighed, teamwork og bar-skills, hvor barbacks kæmper om titlen – og publikum kan opleve intens stemning, musik og underholdning. Et must-arrangement for alle i bar- og hospitality-branchen.