Få en billigere bytur med app’en Welcome Drinks!

Welcome drinks

Vi kender det alle – Det er skide fedt at gå i byen. Vi har det morsomt med vores venner og veninder, mens vi glemmer tid og sted og bare forsøger at leve i nuet. Dagen efter vågner man med tømmermænd og har kun en svag erindring om hvor mange udskænkninger man betalte for i løbet af natten.

 

Sidstnævnte er der for nylig kommet råd for. Med smartphone app’en Welcome Drinks får du mulighed for at navigere mellem alle de beværtninger, som gerne vil byde dig velkommen med en velkomstdrink. Som udgangspunkt kan alle beværtninger i Danmark findes i applikationen, men de steder som tilbyder gratis velkomstdrink rangerer i toppen.

Se også: Prøv et cocktailkursus

Måden app’en bruges i praksis er, at man vha. sin smartphone skal downloade ”Welcome Drinks”. Når Welcome Drinks er downloadet, kan man ved hjælp af et søgefelt i app’en lede efter drinksbilletter i en ønsket by. Vælger man f.eks. ”Aalborg” i applikationen vil alle beværtninger, der tilbyder velkomst drinks være synliggjort i app’en.

 

Når man har valgt en beværtning man gerne vil modtage en velkomstdrinks fra, skal man trykke på den type drinksbillet, man ønsker at udløse. Beværtningen bestemmer selv hvilken type velkomstdrink, de vil tilbyde og dette vil fremgå af applikationen med lysende ikoner. Når en drinkbillet er valgt bliver en voucher genereret. Når voucheren vises til bartenderen valideres den vha. en kode og vupti – En drink kommer retur!

 

App’en kan downloades i Google Play og i App Store og kan bruges i stort set hele landet. Hent app’en her:

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply