Mad og drikke-festivallen for livsnyderen

Cocktails og rejser - Et billede af farverige cocktails med en baggrund af forskellige destinationer, der repræsenterer kombinationen af rejseeventyr og cocktailoplevelser
cocktails rejser

Er du livsnyder ud i det ekstreme, og drømmer du også om en ferierejse til Isle of Man, så har du lige nu mulighed for at slå to fluer med et smæk. Til september afholdes der endnu engang the Isle of Man Food & Drink Festival. Her kan du forvente nydelse på et højt plan, når alle dine sanser bliver pirret igennem en hel weekend.

Hvis du har en sand passion for mad, og drømmer om en ferierejse til den lille ø Isle of Man, så skal du planlægge en rejse fra lørdag den 15. September og søndag den 16. September til Villa Marina Gardens i Douglas. Hvis du booker din rejse i netop denne weekend, så har du mulighed for at besøge den populære Isle of Man Food & Drink Festival.

Endnu engang står PokerStars som hovedsponsor på festivallen, og der er bestemt begejstring at spores hos Jon Weedon, som er talsmand fra PokerStars, der ser frem til at hylde lokale drikke og fødevarer på festivallen. Hvis du er livsnyder, så er der slet ingen tvivl om, at der bliver mulighed for at dyrke det fuldt ud til september.

”Festivallen bringer producenter, detailhandlere og forbrugere sammen, der har en passion for lokale kvalitetsprodukter. Det er en populær begivenhed, der tiltrækker store folkemængder, forklarer Jon Weedon.”

Isle of Man er en lille ø, som er mindre end Bornholm. Igennem de seneste år er Isle of Man blevet mere og mere kendt for at producere særligt lækker mad og drikke – foodies vil vide, at det især er deres prisbelønnede oste, som har sat dem på verdenskortet.

Men også det lokale Manx kød fra familiedrevne gårde er begyndt at udvikle sig til en specialitet. Er du istedet mere til fisk, så vil det også være mulighed for at smage på de lækre skaldyr fra farvande omkring Isle of Man.

Eventet bliver mere og mere populært
Sidste år dukkede omkring 8.500 mennesker op til the Isle of Man Food & Drink Festival, hvor mere end 60 lokale mad- og drikkeproducenter udstiller deres specialiteter. Så hvis du planlægger en tur til Isle og Man, så bør du gå efter tredje weekend i september, hvor festivallen kan fejre sit 10-års jubilæum.

”Isle of Man Food & Drink Festival er vores flagskib, når det kommer til mad og drikke. Her kan du både opleve etablerede og nyere producenter, der fremviser deres produkter til tusindvis af besøgende.”, fortæller minister for miljø, fødevarer og landbrug, Geoffrey Boot fra Isle of Man.

Om lørdagen kan du som besøgende opleve, hvordan street food langes over disken hos de mange forskellige stande. Det vil blive ledsaget af musik, lækre lokale drikke og ikke mindst mindre teaterforestillinger, som skaber en hel unik stemning. Som besøgende vil du opleve, at festivalen har en bred vifte af stande, og der vil være rig mulighed for at smage mange forskellige typer af lokale råvarer og drikke.

I 2017 fik festivallen også en del besøg udefra. Det lykkedes blandt andet at tiltrække en masse besøgende fra Storbritannien, men også flere andre steder fra Europa, hvilket måske hænger sammen med at Isle of Man bliver mere og mere interessant for udlændinge, der er begyndt at bosætte sig på øen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply