Hvor drikker man gode cocktails i London?

Af

london-skyline

Ja ja, det skulle jo ske en dag, og i mandags var så den dag, hvor det skete.

Som I måske kan gætte ud fra billedet, så er jeg flyttet til London, og i den sammenhæng vil jeg høre jer, hvilke barer herovre, jeg bør besøge.

På nuværende tidspunkt ved jeg, at jeg skal besøge baren Twentyfour London: club 24, hvilket jeg glæder mig ustyrligt meget til, mest af alt fordi den er interaktiv. Man kan simpelthen interagere med vægge og bardiske. Sweet!

Jeg har ingen anelse om, hvad der rykker i London, indenfor kategorien “gode cocktail-barer”. Så, by all means, fyr løs!

(P.S. Jeg HADER engelske tastaturer!)

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

4 Responses to “Hvor drikker man gode cocktails i London?”

 1. Henrik on september 29th, 2008 17:22

  Lab, Milk n Honey (begge i SoHo), living Room og Match Bar i Mayfair. Når vi som bartenderer i London skal anbefale gode coctailbarer, med styr på mixologien, bliver disse barer næsten altid nævnt. Jeg læste i sommers i New York Times en artikel hvor Milk n Honey (i London) lå på top 5 i verden, men en af mine gamle bartenderer, der arbejdede på deltid på Match Bar, fortæller at de bruger gomme og shaker deres Old Fashioned, og da det er min absolutte favorit drink er jeg en smule skeptisk.
  Så er der selvfølgelig Roadhouse i Covent Garden, en institution i sig selv, men også alle mixologer med nedgroede negles ynglings aversion. Stedet er et kødmarket, men har nogle af de bedste bartenderer i verden indenfor speed, show og flair bartending. Der er en grund til at Symon og Adriano tjener omkring 10.000 kroner i drikkepenge – om ugen!
  Håber at du nyder London. Selv er jeg på vej tilbage til New York for at arbejde, men der går ikke en dag uden jeg savner London.

 2. Michael B on september 30th, 2008 14:08

  Det lyder sgu meget godt, Henrik! Tror jeg vil prøve en eller to af dem i weekenden – nu er de ihvertfald røget i adresse-bogen 🙂

  Og med hensyn til at nyde London, så må svaret være: Ja det gør jeg, men jeg har ikke meget tid til at komme “ud” – men så er det jo godt, at et eller andet klogt hoved, for mange år siden opfandt “forretningsmiddagen” 😉

  Hvor skal du arbejde i New York? Skal muligvis forbi et kort smut…

 3. Jonas on oktober 16th, 2010 00:23

  Kan bestemt nikke genkendende til the lab og roadhouse. Et sted som “be at one” er bestemt også et besøg værd, og hvis man skal på roadhouse i coventgarden er navajo Joe bestemt en oplevelse værdig – god mad og nogen af de bedste mixologi bartendere

 4. Henrik on oktober 25th, 2010 13:23

  Nu er Ansis der er barmanager paa Nav’s en af mine gode venner og en bartender jeg har stor respect for. Senest var han dommer til UKBG mesterskabet, den engelske version af DBLs danske mesterskab. Han har en kaempe viden om tequila og Navajo Joes er da ogsaa primaert en tequila bar. MEN, resten af drengene er langt fra mixologer og drinks menuen er desvaerre ikke min kop te. Den er alt alt for soed og alt for TGI Fridays agtig.

  B@1 er endnu vaerre! Steve og Johan, der er managerer i Soho og Covent Garden er et par rigtig flinke (men svenske!) drenge og der er altid en kanon atmosfaere. Men puha drinksne er saa disko at man bestemt ikke skal forvente den helt store oplevelse. De har tilgengaeld happy hour fra 5 til 8 og saa bliver det hele lidt sjoverer.

  Det kan ogsaa lige naevnes at min absolutte danske favorit flair bartender, Jesper Callisen, arbejdede for B@1 i et stykke tid.

  I de seneste aar er Shoreditch og Stoke Newington blevet de mere casual trendy omraader. Her er ikke saa mange turister, men en masse hippi unge mennesker. Hoxton Pony er en klassiker, Bar with No Name i Angel er Tony Conigliaro legeplads, hvor han har et lille laboratorie ovenpaa og dyrker lidt molekylaer mixologi. Der er et hav af cocktailbarer i Shoreditch og Kick cafe med 15 bordfodbold borde!!!

 • Om Bartendermagasinet™

  Insider-information fra bartenderlivet - fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget. Læs mere...

Reklame

 • Lej bartender

  lej bartender!