Brandy Egg Nog

Af

Brandy Egg Nog thumbnail

Du kender garanteret Egg Nog fra amerikanske julefilm, men har du nogensinde smagt det selv? Egg Nog er en skæg lille fætter, der er nem at lave, og faktisk smager ganske godt.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hæld alle ingredienserne i en shaker med is.
  2. Shake-shake-shake.
  3. Strain indholdet over i et highballglas med is.
  4. Drys en smule friskrevet muskatnød på toppen.

Vigtig information

Det er meget vigtigt, at du anvender pasteuriseret æggeblomme, så du ikke risikerer at få en salmonellainfektion!

Om forfatteren: Michael Kjeldsen

Michael har arbejdet som bartender flere steder i Århus' natteliv i mere end 6 år. I dag arbejder han ikke længere som bartender (han bor ikke engang i Århus længere), men bruger istedet tiden som blandt andet skribent og idéudvikler i København. Michael skriver om alt med himmel og jord, der har bare den mindste relation til bartendermiljøet.

billede af brev

UPDATE: Hvis du fandt denne artikel interessant, kan du med fordel tilmelde dig vores mailingliste, hvor du får en email, hver gang der er nyt indhold herinde.
Du kan også finde vores RSS-feed her.

Begge dele er 100% gratis (og super nemme) at bruge.

Din email-adresse:

Flere artikler

Kommentarer & debat

Det er desværre ikke muligt at kommentere denne artikel.

Reklame

  • Lej bartender

    lej bartender!