Bartenderens Ønskeliste 2014

Som de fleste har opdaget er det snart jul. Der er pyntet op i butikkerne, der står juletræer på torvene og i stuerne, der er julelys overalt i haverne og folk går rundt med nissehuer. Men er det ikke som om at der mangler noget? Vi kender følelsen. Vi har derfor fundet de ting, vi ønsker os allermest til jul. Måske finder du også noget du ønsker dig?

Den sjove løsning

Er du typen der bare skal finde noget hurtigt og sjovt, så kunne det her være en glimrende idé.
Du bliver uden tvivl husket til julefrokosten og hvis du tager i byen bagefter, behøver du ikke være bange for at ende i en slåskamp. Folk vil holde mindst en meters afstand til dig hele tiden, medmindre de synes du er sjov og vil feste med dig.

Rudolf Mankini – 99,00 kr hos Temashop.dk

Til tequila elskeren

Kah Tequila’en er en ekslusiv Tequila der kommer i en flot kranieflaske. Det er måske ikke lige en ting med et udseende der skriger “JUUUUUUUL”, men det er en ting du helt sikkert mangler på din barhylde. Tequilaen er lavet på 100% agave, hvilket gør den til den reneste form for tequila du finder, samtidig med smag af krydset peber, vanilje og karamel.

 

Du kan læse mere om Kah tequila her: Day of the Dead Tequila – De dødes tequila
Til rom entusiasten

Ron Zacapa er måske den mest kendte premium rom i verden. Kendt for sine mangeårige sejre på rom festivallen på Caribien, der har kåret Ron Zacapa’s 23 års rom til verdens bedste rom 5 år i stræk.

Du kan læse mere om ron zacapa og hvor du kan finde den på RonZacapa.dk

Undgå ringe på bordet

Hvis du vil undgå ringe på bordet, så skal du anskaffe dig en barmåtte. Hvad er bedre end en barmåtte? En barmåtte fra et kendt brand. Svaret er Jägermeisters barmåtte.

Jägermeister Barmåtte – 7,95 Euro hos shop.jagermeister.com

Kaffe elskeren:
Til alle jer som elsker kaffe, til alle jer der elsker alt fra den billige i føtex, den lækre baresso kaffe til jer der går efter den mest udsøgte kaffe, så er Routin 1883 sirup noget for jer. Routin har lavet flere lækre kaffe sirup varianter.

 

Mixologen:
Om man er hobby bartender eller proffesionel står bag en bar, så det ikke desto mindre vigtigt at have sit udstyr i orden! Det er vigtigt at du har en ordenlig shaker, barske, strainer og morter. Der findes så mange varianter og “styles” at det kan være svært at fremme en model frem for en anden, da udseendet ofte er en smagssag. Men vi har fundet Danmarks største leverandør af barudstyr, som nok har noget til en hver smag: Barudstyr

Be the first to comment

Leave a Reply