Verdens bedst sælgende rom får nyt look

Det har været en travl vinter for Bacardi, verdens bedst sælgende rom, der i øjeblikket rejser verden rundt med den store cocktail-konkurrence Legacy. I tirsdags var Bacardi Legacy forbi København, og nu er der igen nyt fra romgiganten: Bacardi lancerer et spritnyt re-design af den ikoniske, lysegrønne flaske og mærkatet med den karakteristiske, sorte flagermus.

De nye flasker er i handlen fra april.

 

Detaljerne er afgørende, når den perfekte cocktail skal serveres. Derfor introducerer Bacardi i dag et re-design af den klassiske Bacardiflaske- og mærkat, der sammen med foråret kommer til Danmark i april. Det nye design af den verdenskendte romflaske er udformet i ægte art deco stil og sikrer, at de dyrebare dråber ikke hældes ved siden af glasset.

En højere, slankere flaske giver et solidt greb og en snorlige stråle, når weekendens Cuba Libre og Mojito skal mixes.

Også Bacardis mærkat har fået en makeover, og det er af den bæredygtige slags. Papiret er nemlig lavet af sukkerfibre, som er et restprodukt, der opstår under tilblivelsen af rom, og kommer på både den lyse og den mørke Bacardi.

Bacardi rommens unikke smag har inspireret cocktail pionere verden over til at opfinde nogle af verdens mest berømte opskrifter som Bacardi Mojito og Bacardi Cuba Libre. Derfor har vi selvfølgelig også fået hjælp fra de dygtigste bartendere til at designe en flaske, der imødekommer deres behov“, siger Jacob Briars, Bacardi Global Advocacy Director.

Redesignet er resultatet af adskillige kreative processer, der tager udgangspunkt i Bacardis unikke historie. Den nye flaske og det nye mærkat har flere af de originale Bacardi kendetegn, som logoet med flagermusen, der repræsenterer familiesammenhold, og som er inspireret af det tidligere 1900-tal. Den cubanske art deco stil afspejler også Bacardi´s historie.

Den danske vinder af Bacardi Legacy, som om lidt skal repræsentere Danmark ved den internationale finale i Sydney, ser frem til at indvie de nye flasker, når han mixer sin Harlequin-cocktail down under til maj.

Flaskens udformning og visuelle udtryk er vigtigt. Det giver en følelse af eksklusivitet og lækkerhed, når man kan hælde af en smuk flaske. Kunderne holder ofte øje med, hvordan man mixer deres cocktail, så det er en fornøjelse at hive en smuk flaske ned fra hylden. Det er prikken over i’et i den ultimative cocktailoplevelse” siger Jonas Andersen, der til daglig arbejder som bartender på Strøm Bar i København.
I Danmark findes flasken på hylderne fra april.

bacardi bottle

mojito_tilbud-kit

Be the first to comment

Leave a Reply