Bols Introducerer Natural Yoghurt Likør & Bols Foam

Date:

Share post:

På Copenhagen Spirits og Cocktail Festival deltog vi i en Bols Master Class session, hvor to spændende nyheder blev præsenteret: Bols Natural Yoghurt Likør og Bols Foam. Disse innovative produkter bringer nye dimensioner til cocktailverdenen.

Bols Natural Yoghurt Likør

Bols Natural Yoghurt Likør blev udviklet på baggrund af en stor asiatisk efterspørgsel efter en ren yoghurtlikør. Denne likør har en mild smag, der minder om en let sødet A38, med en fin rund eftersmag og 15% alkohol. Den friske smag gør den velegnet til mange forskellige drinks, især smoothies og Coladas. Den kunne også være interessant i en Yoghurt White Russian. For at bevare smagen bør likøren nydes inden for et år efter åbning og opbevares koldt. Flasken er keramisk for at beskytte indholdet mod sollys, hvilket også hjælper med at bevare yoghurtens friskhed.

En stor fordel ved Bols Natural Yoghurt er, at den ikke skiller i drinks, hvilket er en stor fordel for cocktailentusiaster, der arbejder med syreholdige ingredienser som citronsaft.

Bols Foam (Cocktailskum)

En anden spændende nyhed er Bols Foam, som gør det muligt at lave skum af udvalgte Bols likører ved hjælp af en speciel pumpe, der fastgøres på 20 cl Bolsflasker. Hver pumpe giver skum, der smager præcis som den valgte likørvariant. Dette produkt er perfekt til barer, caféer og diskoteker, der ønsker at skabe molekylære drinks uden besværet.

Maxxium, som distribuerer Bols i Danmark, forventer at have begge produkter på lager sidst i marts 2011.

For mere information om Bols’ produkter, besøg BartenderMagasinet.dk.

Previous article
Next article
spot_img

Related articles

Kasper Ryttersgaard Jacobsen bliver ny ejer og administrerende direktør i Strandgaarden

Strandgaarden, en af Danmarks mest traditionsrige importører og distributører af vin og spiritus, får ny administrerende direktør og...

Jobnyt: Lars Anton Sand Christensen skifter til Bardjus

Lars Anton Sand Christensen tiltræder i januar som Country Manager hos Bardjus og skifter fra Original Tender efter flere år i bar- og brandbranchen.

MONIN vinder “Best European Food & Beverage Supplier 2025” – en markant sejr for kaffe- og cocktailscenen

MONIN er blevet kåret som “Best European Food & Beverage Supplier 2025” ved European Coffee Symposium i Berlin. En markant anerkendelse af brandets rolle i kaffe-, cocktail- og hospitalitybranchen – og et stærkt signal til professionelle over hele Europa.

Ny EU-dom: Alkoholfri drikke må ikke kaldes “gin” – heller ikke som ‘non-alcoholic gin’

EU-dommen slår fast: Hvis en drik ikke indeholder alkohol, må den ikke markedsføres eller kaldes “gin” — heller ikke som “non-alcoholic gin” eller lignende. Det betyder, at alkoholfri “gin-alternativer” bliver nødt til at droppe navnet gin og finde et alternativt navn, selv om flasken klart angiver, at drikken er uden alkohol. Beslutningen kommer efter en klage mod en producent, der markedsførte en drik som ”Virgin Gin Alkoholfr