Drinksdatabasen.dk overdrages til Bartendermagasinet

Hvis der er nogle af jer, der i ny og næ stikker næsen forbi Drinksdatabasen.dk, er der god chance for, at I allerede ved det jeg står foran at røbe:

Pr. 1. januar 2009 overtager jeg nemlig Drinksdatabasen.dk fra min gamle kollega, Mads, der startede siden helt tilbage i 2002. Jeg har selv været medadministrator siden… ja, kan ikke engang huske det mere, men måske 2003? Det er ihvertfald mange år siden 🙂
Mads har desværre ikke længere tid til at vedligeholde siden, og som tak for hjælpen, overdrager han den til mig.

Jeg vil derfor gerne sige tak til Mads for godt samarbejde gennem årene, og i samme åndedrag åbne op for, at I, brugerne af siden, kan fortælle mig, hvad I synes er godt og skidt på Drinksdatabasen.dk. Jeg kan ikke love at alle forslag bliver implementeret, men jeg kan ihvertfald love, at jeg vil læse hver eneste af dem.

Og bliv endelig ved med at indsende drinks og kommentarer – uden dem ville drinksdatabasen ikke være blevet til det den er i dag, hvilket Mads og jeg kun har jer brugere at takke for!

Update: Efter lidt snakken frem og tilbage, er vi blevet enige om at køre Danmarks bedste drinksdatabase sammen – som vi plejer.

Be the first to comment

Leave a Reply