Vodka med 23karat guld er kommet til Danmark!

Smirnoff, som er verdens største spiritusmærke, lancerer nu Smirnoff Gold, der har noget så specielt som flager af 23-karat ægte guld flydende rundt i flasken. Smirnoff Gold giver dine drinks et gyldent pift.

Med guld i hver eneste dråbe er Smirnoff Gold et anderledes og glamourøst indslag til enhver festlig lejlighed. Gold er baseret på den klassiske Smirnoff Red No. 21, der er blevet tilsat flager af 23-karat guld samt naturlig kanel. Guldflagerne flyder rundt i flasken, hvilket gør den ret spektakulær at se på. Hvordan Smirnoff har fået guldflagerne til at flyde rundt af sig selv – og altså ikke blot lægge sig på bunden af flasken – er en hemmelighed.

Gold flaske

De flydende guldflager gør det muligt at skabe kreative og smukke drinks derhjemme på en enkel måde. Vi håber, at folk slipper fantasien løs med den ny Smirnoff Gold, siger Mette Pedersen, Senior Marketing Manager hos Diageo.

Når du bruger Smirnoff Gold i en drink, skal du mikse den på en anden måde, end du er vant til. For at få guldflagerne til at flyde rundt i din drink, skal du tilsætte Gold som det allersidste. Hvis du hælder Gold i din drink og derefter eksempelvis rører rundt, så falder flagerne til bunds i glasset, og du får dermed ikke den glamourøse effekt. Smirnoff Gold kan med sin milde smag af kanel også nydes rent.

Bag den klassiske vodka, Smirnoff Red er der en interessant begivenhedsrig historie, men også en arv af opfindsomhed. Stifter Arsenjevitj Smirnov var for eksempel den første til at anvende kul i destillationsprocessen, hvilket gav vodkaen en yderst mild og ren smag. Opfindsomheden var også stor, da man i 1930’erne skulle overbevise de whisky-drikkende amerikanere om, at de skulle drikke Smirnoff. Her valgte man at markedsføre Smirnoff som ”hvid whisky”. Det første destilleri så dagens lys i Moskva i 1860’erne, og Smirnoff er i dag verdens største spiritusmærke målt på volumen.

Teknisk set er Gold en likør, fordi EU har defineret vodka som værende en ’klar væske’.

Be the first to comment

Leave a Reply