Hov – så så man lige Bartendermagasinet fylde 2 år!

Puha, der er sket meget siden vi startede, var der en der nævnte på redaktionen i dag. Og ja, der er sket en del, og er der noget bedre tidspunkt at se tilbage, end på sin fødselsdag?

 

I dag, 26/6-2009, er det to år siden, den første artikel blev lagt online: Bartender.dk – nu med blog. Vi ligger ikke længere på domænet bartender.dk – det er tiltænkt andre projekter – og vi kalder os heller ikke længere en blog; vi udgiver nu et magasin – endda en officiel publikation.

Men ud over de tekniske detaljer, så har målet ikke ændret sig synderligt gennem årene. Vores mål er stadig at udgive Danmarks bedste, gratis onlinemagasin for bartendere. Vi har fokuseret på at skrive om tips og tricks, ligesom vi også har kigget på hele processen omkring at skabe en succésfuld bar (fx “God kundeservice” og “Fokus på detaljerne”).

I ny og næ har vi også bragt mere overordnede emner ind over, blandt andet gin’ens historie, og samtidig er Bartendermagasinet rykket på Facebook, ligesom du også kan finde magasinet på Twitter.

Det har været en fornøjelse at drive Bartendermagasinet i de seneste to år, og vi ser frem til, fortsat at levere brugbare artikler, tips og tricks mange år ud i fremtiden.

Vind et gavekort!

I forbindelse med magasinets to års fødselsdag, har vi lavet en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til køb af bartenderudstyr. Læs mere her.

1 Kommentar

  1. Vinderen er blevet kontaktet, men er desværre ikke vendt tilbage til os.

    Vi har derfor trukket en ny vinder, der er blevet kontaktet med den glædelige nyhed. Så snart vedkommende vender tilbage, vil vi offentliggøre vinderen! 🙂

Leave a Reply