Jägermeister hylder musikken, kærligheden og friheden til at være den, du er.

Sponsoreret indlæg

Med en række nyudviklede etiketter viser det traditionsbundne Jägermeister-brand helt nye sider af sig selv. De ialt ni etiketter er specialdesignet til det danske marked og hylder i deres udtryk musikken, kærligheden og mangfoldigheden. Limited Edition-etiketterne er på gaden primo maj som en uomtvistelig indvarsling af sommerens komme.

Livet føles ikke mere intenst, end når det er sommer i Danmark. Når længslen efter lys og varme endelig eksploderer i en glædesrus af spontane fester, bar hud og en altgennemsyrende følelse af frihed. Når natten bliver til dag og igen til nat på landets festivalpladser, og pinsesolen danses ind som et varsel om, at alle

Se Jägermeistes nye smag her

Og med sommeren rundt om hjørnet lancerer Jägermeister en række nye etiketter, som hver især indbyder til at holde fest, rocke igennem og elske livet og hinanden. Ni etiketter som opfordrer til, at man springer ud i livet med begge ben og tør vise, hvem man er. Med titler som “Keep on Rocking”, “Keep on Loving” og “Keep on Sharing” åbner Jägermeister op for en lettere og mere humoristisk tolkning af brandet, men viser også et mod til at hylde værdier som mangfoldighed og tolerance.

Da det tyske marked sidste år blev introduceret til et nyt look på etiketterne, var det første gang i Jägermeister-brandets 80-årige historie, at der blev ændret ved etiketterne på de legendariske flasker. Danmark er det første land udenfor Tyskland, som har fået lov at designe nye labels, som altså snart i en begrænset periode vil pryde den ene side af flasken, mens den anden side stadig er forbeholdt den velkendte Jägermeister-etiket.

Jägermeister Limited Edition er at finde i detailhandelen landet over fra den 7. maj. Find den etiket, der passer til dig, nyd sommeren og del din fest på #Give it a shot!

Jägermeister er det 7. mest solgte premium spiritus-brand i verden, og det 6. største internationale spiritusmærke i den danske dagligvarehandel. Jägermeister er baseret på en unik blanding af 56 specifikt udvalgte rødder, frugter, blomster, urter og krydderier og undergår omkring 380 kvalitetskontroller igennem produktionsperioden. Jägermeister fremstilles kun af de bedste og nøje udvalgte ingredienser, indsamlet over hele verden. 

shot

Be the first to comment

Leave a Reply