Mash cocktailbar i London gør det igen

Dansk restaurant-bar nomineret blandt verdens bedste

Bar- og cocktailscenen er for længst gledet sammen med de bedste restauranter. Det er mere reglen end undtagelsen, at de bedste restauranter også har de bedste barer, og nu høster danske MASH anerkendelse for netop deres restaurant-bar i London, da de nu er med i opløbet om at blive kåret som den bedste internationale restaurant-bar på verdensplan.

Den engelske hovedstads største steakhouse er igen nomineret til en anerkendt pris. Denne gang for deres bar, hvor der fra dag ét har været satset på kvalitetscocktails. Det er Tales of the Cocktail, som netop har offentliggjort de 10 nominerede i kategorien ’bedste internationale restaurant-bar’, som er én ud af i alt 24 kategorier ved dette års Spirited Awards. Barbranchens svar på en oscaruddeling.

Tilbage i 2013 modtog Copenhagen Concepts, moderselskabet bag MASH, Le Sommelier og Umami, prisen som Londons bedste restaurant for MASH London efter blot et års tilstedeværelse i en af verdens mest konkurrenceprægede restaurantbyer. Året efter blev restauranten så nomineret til samme pris igen. Den nye nominering, som bringer MASH Londons restaurant-bar op blandt verdens absolut bedste, vækker stor begejstring i Copenhagen Concepts.

– Vi er utrolig stolte af netop denne nominering, da det er den største og mest prestigefyldte pris, en restaurant-bar kan vinde på verdensplan. Det svarer til at vinde en Oscar eller ligge i top ti på eksempelvis Pellegrinos Worlds 50 Best Restaurants. Så det bliver meget spændende at se, om vi når finalen i USA, udtaler Peter Trauboth, der er medejer af Copenhagen Concepts og som stod for åbningen og opstarten af restauranten i London.

The Spirited Awards hylder årets bedste barer, bartendere, forfattere og eksperter verden over. Efter at et panel af 100 amerikanske og internationale brancheeksperter har vurderet alle de mere end 2.000 indstillede, offentliggøres en top ti for hver af de 24 kategorier. På tirsdag den 16. juni skæres feltet ind til fire i hver kategori, og lørdag den 18. juli kåres vinderne ved et stort awardshow, som afholdes i New Orleans.

MASH London åbnede i november 2012 på Brewer Street i Soho i en af Londons mest berømte og ikoniske Art Deco-bygninger. En kæmpe restaurant med plads til intet færre end 300 spisende gæster og 70 gæster i den nu meget populære bar.

MASH London bar 3
Mash cocktailbar london

Be the first to comment

Leave a Reply