Påsken står for døren, og traditionen tro mødes vi med venner og familie over et godt påskebord. Fra Brøndums er der mulighed for at ledsage de traditionelle frokostretter på påskebordet med to snapse, der har hver sin unikke smag.
Julen varer lige til påske eller næsten da. For knap er vi ovre julefrokosterne, før vi igen skal mødes rundt om det store frokostbord. Blot er grandekorationerne skiftet ud med påskeharer, når den står på årets påskefrokoster med alle de danske frokostklassikere og naturligvis en god snaps.
Skal de klassiske danske retter forkæles lidt udover det sædvanlige i år, er Brøndums Snaps og Brøndums Snaps Klar to oplagte ledsagere.
Se også: Økologisk snaps
Brøndums Snaps er en ren og krystalklar kommenakvavit med en let og tør krydret duft af kommen og lakrids. Den har en god og mild smag af kommen og sherry og en kompleks eftersmag.
Se også: Prøv et cocktailkursus
Brøndums Snaps Klar er en kommenneutral snaps, afrundet med akaciehonning, der gør smagen rund og blød.
Begge snapse bør nydes afkølet og går rigtig godt til alle de klassiske frokostretter. På grund af den neutrale smag egner Brøndums Snaps Klar sig aldeles godt til hjemmelavet bjesk og kryddersnaps.
Traditionsrige danske snapse
Brøndums Snaps er et traditionsrigt dansk akvavitmærke, der er blevet fremstillet siden 1840. Den første Brøndums snaps var den kraftige Brøndums Kummenaquavit, der i dag er en af Danmarks ældste akvavitter. Brøndums Snaps, som danskerne kender den i dag, er blevet fremstillet siden 1916.